EMBERI KAPCSOLATOK 

ALAPTRÉNING

Készen állsz arra, hogy megértsd és szeretettel elfogadd önmagad? Na és másokat?

Ez a tréning alapjaiban változtathatja meg az életed!

Önmagad és a környezeted helyes megismerése olyan drasztikus módon változtathatja pozitívabbá az életed, amit most valószínűleg még el sem tudsz képzelni!

Sokszor gondolkozol azon...

 • miért gondolnak rólad ezt vagy azt az emberek?
 • miért van olyan ember a környezetedben, akivel bármennyire is szeretnéd, nem igazán tudsz kijönni?
 • nem tudsz tartós és minőségi emberi kapcsolatokat kialakítani, azok gyakran zátonyra futnak?
 • gyakran érzed úgy, hogy mindenki halálosan idegesítő körülötted, a hátad közepére sem kívánod őket?
 • szeretnéd megérteni, hogy mi mozgatja a többi embert?
 • saját magaddal is hadilábon állsz?
 • halogatsz dolgokat és magad sem tudod, hogy miért?
 • szeretnél kockáztatni, de mindig a biztonság felé visz az utad?
 • te nem akarsz befelé forduló lenni, inkább lennél te is az a nagy dumás, aki a társaság lelke?
 • vagy pont ellenkezőleg, úgy érzed, hogy a környezetednek sok vagy néha? Túl sokat beszélsz és idegesíted az embereket?

A tudás, amit hamarosan megszerezhetsz olyan erőteljes, mégis mindenki számára elsajátítható, amivel helyesen fogod felmérni saját magad és más emberek viselkedéseit és belső motivációit - bármilyen élethelyzetben! Legyen szó párkapcsolatról, rokoni, baráti, munkatársi kapcsolatról, főnök-beosztott vagy üzlettársi kapcsolatról.
Tudod majd alkalmazni az életed minden területén!

Ha velünk tartasz, döbbenetes felismerések előtt állsz!

 • Megismered a mai kor egyik legelterjedtebb, pszichológiai alapokon nyugvó személyiségtipizálási módszerét, amely 9 eltérő személyiségtípust különböztet meg, azaz kilenc eltérő módját azonosítja annak, hogyan érzékeljük és éljük meg a világot körülöttünk.
 • Beazonosítjuk a te saját karakteredet, karaktereidet, megtudod, melyek az ezekből fakadó alapvető jellemvonásaid, hajtóerőid, amelyek kihatnak a stresszhez, munkához, időhöz, vagy párkapcsolathoz való viszonyulásodra.
 • Megérted, honnan, milyen gyermekkori élethelyzetekből fakad a karakter rögzülése, melyek azok a vágyak és félelmek, amelyek a jelenben  irányítják figyelmed és ezáltal cselekedeteidet, érzelmi reakcióidat.
 • Elsajátítod azt a képességet, hogy felismerd a különböző típusokat, így családod, barátaid és ismerőseid körében is könnyen megállapíthatod a jellemző karaktereket.
 • Azzal, hogy megérted, milyen érzelmek irányítják cselekedeteidet, meg tudsz szabadulni a rossz beidegződésektől, cselekvési mintáktól, illetve érzelmi reakcióktól. 
 • Ahogy másokban is képes leszel felismerni az érzelmi hajtóerőket, a tőlünk kapott módszertannal irányítani is tudod majd emberi kapcsolataid érzelmi töltését, ezáltal kezelni tudod a konfliktusokat és stresszhelyzeteket a munkádban, emberi kapcsolataidban, a mindennapi életben.

KAPSZ EGY TÉRKÉPET
az emberi természetben való pontos tájékozódáshoz...

kulcsot az önismerethez

kulcsot az emberi kapcsolatokhoz

kulcsot a sikerhez

... múlhat rajta az életed nagy szerelmével való első randevú, álmaid állásának megszerzése, egy komoly üzleti tárgyalás kimenetele, vagy bármilyen fontos dolog, lehetőség, ami nem adatik meg, csak egyetlen egyszer az életben.

MIT MOND SZABÓ PÉTER A TRÉNINGRŐL?

Nézd meg a rövid videót, amelyben Szabó Péter, Magyarország legismertebb motivációs trénere ajánlja tréningünket:

Miért az Enneagram?

A legtöbb személyiség tipizáló rendszerrel az a gond, hogy nagyon merev és szélsőséges típusokat jelenít meg, amibe erőszakkal bele teszi az embereket.


Szerinted 4 sarkos személyiség típus van a világon? Ugye, hogy nem!


Nagyon sokszínűek és összetettek az emberek és mindenkiben van minden típusból valamennyi. Az arányok felismerése a fő feladat! Valamint az, hogy merre tart az adott személy.


Más-más jellemvonásokat veszünk fel, ha jó állapotban vagyunk, ha rossz állapotban vagyunk, ha stresszhelyzetben, vagy vészhelyzetben vagyunk és ha biztos közeg vesz bennünk körül. Te is és más emberek is máshogy reagálnak különböző szituációkban. Te is máshogy viselkedsz a pároddal, a legjobb barátoddal és a főnököddel is.

emberi kapcsolatok, önismeret

De mis is az az enneagram és miért jó, ha ismered?

Az Enneagram az emberi karakterek egy pszichológiai alapokon nyugvó modellje. A karakter gyerekkorban alakul ki minden embernél, oka egy mély érzelmeket kiváltó pozitív vagy negatív élmény megélése, kialakulása pedig elkerülhetetlen.

Mindenki fél és mindenki vágyik valamire, de korábbi traumái vagy az életében megélt legjobb élményei hatására más gondolatokat társít a vágy érzéséhez, illetve a félelem érzéséhez.

Mivel az emberek figyelmét e két fő érzelem - a vágy elérése és a félelem elkerülése - irányítja, ezért a mindennapjainkban e szűrőn keresztül észleljük, érzékeljük a világot.

Az Enneagram tehát, ha kiismered, azt mutatja meg neked, hogy gyermekkori élményeid hatására hol ragadt ott a figyelmed, mi az amire valóban vágysz, amitől félsz, ez hogyan hat rád, milyen rögzült cselekvésmintákat eredményez és ez hogyan ütközik egy másik ember - párod, szüleid, gyermeked, barátod, főnököd, munkatársad, vagy éppen szomszédod - karakterével. Ha pedig ezt megismered
, na ott kezdődik a csoda!

Olyan konkrét eszközt adunk a birtokodba, amivel egyszerűen fel tudod térképezni a környezetedben lévő embereket és tudatosan olyan viselkedési mintákat tudsz majd felvenni, hogy az adott személynél a leginkább elérd a célodat. Lehet ez egy üzleti tárgyalás, az hogy a gyermeked megegye végre a spenótot, hogy a párodat meggyőzd egy vitában (de legalábbis megértsd az álláspontját), vagy hogy könnyűszerrel leszereld a túlzottan aggódó nagymamát.

Készen állsz arra a tudásra, aminek köszönhetően saját magad és
minden ember egy nyitott könyv lesz a számodra?

Tarts velünk a tréningen!
Mielőtt azonban rohannál és lefoglalnád a helyed, szeretném ha elolvasnád a következő sorokat, ugyanis ez a tréning nem való mindenkinek!

Neked való a
tréningünk, ha

 • nyitott vagy a személyiségfejlesztés iránt, szeretnéd kihozni magadból a maximumot az élet bármely területén, legyen az párkapcsolat, karrier, cégvezetés, sport, művészetek
 • szeretnéd pontosan ismerni saját belső folyamataidat, hogy azt adhasd magadnak, ami igazán fontos, hogy ezáltal egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhess
 • szeretnéd fejleszteni kapcsolataid más emberekkel, azáltal hogy jobban megismered az igényeiket és belső vágyaikat
 • ha szeretnél jobb döntéseket hozni a magánéletben és az üzleti életben
 • szeretnél jobb férj, feleség, szülő, gyermek, főnök, munkatárs, barát lenni
 • érzed, hogy valami nincs rendben körülötted és ez zavar téged
 • szeretnél pozitív hatást gyakorolni másokra és a világra
 • magad is személyiségfejlesztéssel foglalkozol és tágítani, mélyíteni szeretnéd a tudásod

Nem neked való a
tréningünk, ha

 • ha a megszerzett tudást más emberek negatív befolyásolására és manipulálására szeretnéd használni
 • ha kihasználnál vele másokat
emberi kapcsolatok, manipuláció

X

“Coachként és trénerként is hétköznapokban hasznosítható tudást sajátítottam el. Gyula és Gabi tréningje nem csak hasznos, de nagyon szórakoztató is volt számomra. Kiválóan felépített, gyakorlatokkal fűszerezett program, amit szívből ajánlok minden önfejlesztőnek és vezetőnek, akik szeretnének eredményesebben együttműködni a környezetükben lévő emberekkel.”

Magyar Kitti, Vision and Shine Kft.

Ki az a Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula
és miért bízhatsz bennük?

Gabriella és Gyula több, mint 16 éve foglalkozik személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. Saját bőrükön tapasztalták meg, milyen nagy segítség a hétköznapokban, ha valaki tisztában van a saját és környezete személyiségjegyeivel, felvett mintáival.


2010-ben alapították meg együtt, az első közös, önfejlesztéssel foglalkozó cégüket, ahol felnőttoktatással foglalkoztak és általuk nagyra becsült előadóknak szerveztek előadásokat. Ők is itt kezdtek el előadni.

2014 óta már csak ezzel foglalkoznak.


Magyarországon túl Svájcban, Angliában, Németországban, Szlovákiában, Erdélyben is tartottak már tréningeket, előadásokat önismeretről és emberismeretről annak érdekében, hogy emberi kapcsolatainkat ne eldobjuk, hanem szeretettel meg tudjuk javítani.

2017-ben megírták első könyvüket Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, amelyből máig több, mint 4000 példány fogyott. 

"Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy harmonikus
emberi kapcsolatok a társadalomban ne csupán a kommunikáción múljanak.
"

Mennyibe kerül az 

EMBERI KAPCSOLATOK ALAPTRÉNING?

Az Emberi Kapcsolatok - Enneagram alaptréningünk ára bruttó 19.970 Ft.


Az ár tartalmazza az 1 egész napos interaktív tréningen való részvételt és a jegyzeteket. Étkezésről mindenki egyénileg gondoskodik.


Nézd, nem akarjuk elbagatellizálni, tudjuk jól, hogy van akinek a csaknem 20.000 Ft megterhelő plusz költség, főleg így ünnepek után. Vagy, ha nem is megterhelő, van még számos kecsegtető dolog, amire el lehetne költeni. Viszont azt is tudjuk, hogy amit mi kínálunk, az örökre és bámulatos módon meg tudja változtatni az életed.


Ugye te is azok közé tartozol, akik szerint a legfontosabb a saját magunkba és a jobb életünkbe történő befektetés?


Hisz van-e bármi, ami fontosabb az életben mint saját magunk és az emberi kapcsolataink? Mindenki szeretné jól érezni magát a bőrében, az életében, a mindennapjaiban. Mindez azonban elképzelhetetlen harmonikus emberi kapcsolatok nélkül. Ha életednek ez a területe nincsen rendben, akkor semmi sem képes kárpótolni mindezt.


Mi életre szóló megoldásokat nyújtunk mind saját belső, mind pedig mások veled való konfliktusaira.


100% PÉNZVISSZA GARANCIA

Ha a tréning alatt egy kicsit is úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, a hallottakat egyáltalán nem tudod alkalmazni, akkor gyere oda hozzánk a helyszínen és szólj, minden gond és kérdezősködés nélkül visszafizetjük a teljes díjat neked.

A vásárlással nem kockáztatsz semmit!

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • A fizetési módoknál választhatsz átutalás és kártyás fizetés közül.
 • Ha kártyával fizetsz, azonnal megkapod e-mailben a visszaigazolást, a végszámlát és a tréninghez kapcsolódó információkat.
 • Átutalás választása esetén küldünk először egy proforma számlát. Utald át az összeget a megadott számlaszámra. Amint beérkezik a számlára a pénz, megkapod a végszámlát és a tréninghez kapcsolódó információkat.
 • Havonta több tréninget is tartunk, így lehetőséged lesz neked megfelelő időpontot választani. Az erre vonatkozó információt is e-mailben fogod megkapni.

KÖVETKEZŐ TRÉNINGÜNK IDŐPONTJA

15
nap
22
óra
26
perc
33
másodperc

2023. május 13., szombat, 9:00–18:00


Helyszín:
Budai Zöldövezet Rendezvényközpont

1121 Budapest Rácz Aladár út 45.

A jelentkezések függvényében rendszeresen tartunk tréninget, így ha nem jó a fenti időpont, rendeld meg a jegyed és lehetőséged lesz neked megfelelő időpontot választani.
Az erre vonatkozó információt e-mailben fogod megkapni.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendelési űrlap elküldése alapján téged fizetési kötelezettség terhel.

Mit mondtak azok, akik már voltak a tréningünkön?

“Mivel korábban soha nem vettem részt hasonlóban, így némi fenntartással érkeztem a csoportba, de ez gyorsan már az első alkalommal elszállt, mikor tudatosult bennem, hogy milyen fantasztikus emberek közé kellettem, akik nagy türelemmel, barátságosan és nyitottan fogadtak. A közös munka alkalomról-alkalomra magasabb szintre emelt, még nyitottabbá tett és elévülhetetlenül hozzá tett ahhoz, hogy közelebb kerülhessek valódi önmagamhoz s ez által a célomhoz/hivatásomhoz. A változatos és figyelmet megragadó előadók mindig magas értéket közvetítettek felém. Az elmúlt pár hónap közös munkája utána többnek, értékesebbnek érzem magam. Köszönöm mindenkinek a sok élményt, biztatást, kedvességet, önzetlenség, szeretetet…, de kiváltképp Gabinak és Gyulának, hogy létre hívtak a csoportot és részese lehettem! Bízom a folytatásban!”

Gábor

Életem legmeghatározóbb élménye volt.  Olyan dolgokat tudtam meg magamról, amit sohase gondoltam volna. Köszönöm nektek!

Anna

Rengeteget tanultam egyetlen nap alatt, amit  remekül tudok használni a mindennapokban. Számos, eddig stresszt okozó helyzetet tudok már kezelni azáltal, hogy tudom, mi váltja ki belőlem. És másokkal is sokkal könnyeben vergődöm zöld ágra, mint korábban.

Vera

Watch Dragon ball super

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás