Ismerd meg vevőid belső mozgatórugóit és
tedd ellenállhatatlanná üzleti ajánlataid!

AZ EMBEREKRE HATÁS MŰVÉSZET, NEM BŰVÉSZTRÜKK

Az egyedüli módja hogy megkapjuk az élettől, amit akarunk, hogy megtanulunk bánni az emberekkel. Nincs ez másként az üzleti életben sem.

Az emberek 90%-a azért vall kudarcot az üzleti életben, mert nem bánik jól az emberekkel.

Te tudod, hogyan kell?

Ha te is úgy érzed, hogy nehezen találod meg a közös hangot partnereiddel, vevőiddel, ha túl sokszor van az a bizonyos kínos csend, ha kilátástalanul küzdesz az ügyfelek állandó kifogásai ellen, esetleg ha utálod a stresszt, amit a tárgyalási szituáció okoz neked, vagy egészen egyszerűen vérprofi akarsz lenni az értékesítésben, akkor ez a tréning neked szól.

Sajátítsd el a módszert, amivel belelátsz a vevőid fejébe, amivel tűpontos térképet kapsz gondolatairól, várható kifogásairól, döntéshozatali mechanizmusáról és használd ezt a tudást a tökéletes konszenzus kialakítására, hogy a kínkeserves győzködés helyett akkor csinálj pénzt, amikor csak te akarsz.

Minden tárgyalás egy befolyásolási helyzet is egyben, célja, a másik fél egy bizonyos reakciójának, válaszának kiváltása, hogy az illető döntést hozzon arról, valami másként legyen, mint ahogy pillanatnyilag van.

Vezető értékesítési és marketing szakemberek tanítják a hatás-ellenhatás elméletét, amelynek ismerete és kivédése bizonyítottan a legfontosabb kelléke a sikeres értékesítésnek, de ugyanígy elengedhetetlenül fontos a cég kommunikációs stratégiájának meghatározásánál, vagy akár egy új weblap készítésénél is.

A tehetetlenség természeti törvénye szerint az ember tehetetlen test, amelynek komfortzónája nyugalmi állapotban van. Ha növeljük benne a vágyat arra, hogy cselekedjen, ezzel mindig egyenes arányban nőni fog benne a félelem is, hogy ezt megtegye Ilyenkor kifogásokat keres, múltbéli tapasztalatok, tévhitek alapján arra, miért ne cselekedjen.

Ugyanez történik minden értékesítés során is. A vevőnek, ahhoz, hogy vásároljon, cselekednie kell, ahhoz pedig, ki kell billennie az egyensúlyi állapotából, ami általános emberi természetünknél fogva nem egyszerű feladat. Ahogy nő a vágy, nő a félelem is…

MÉG MEG KELL BESZÉLNEM A FELESÉGEMMEL ...

Sorolhatjuk a vevőnek a jobbnál jobb lehetőségeket, mit kapunk válaszként? Erre nekem nincsen most pénzem… Olyan jó lenne, de semmi időm ezzel foglalkozni … Ez biztosan átverés! Ha ilyenkor értékesítőként azzal foglalkozunk, hogy csak azért is tovább soroljuk a cég illetve az együttműködés előnyeit, vagy szaporítjuk a remekebbnél remekebb lehetőségeket és mindeközben nem oltjuk ki az automatikusan keletkező és erősödő félelmeket és kifogásokat, nem fogjuk tudni cselekvésre bírni az ügyfelet, maximum kapunk egy „még meg kell még beszélnem a feleségemmel/üzlettársammal” menekülő választ.

Nem szabad elfelejtened, a vevő kifogásai nem mindig racionálisak, legtöbbször tisztán érzelmi természetűek, azaz neked is az ő érzelmeire, saját vágyaira és félelmeire kell reagálnod. Na de mégis hogyan?

Meg kell értenünk, hogy a vásárló ellenvetései nem mindig racionálisak. Az ellenvetések legtöbbször tisztán érzelmi természetűek.

Jó hírem van a számodra!

Van egy olyan tudományosan alátámasztott módszer, amivel a legtisztább módon ismerheted meg üzleti partnereid, potenciális vevőid motivációit, és mély, belülről jövő indítékait.

Az Enneagram módszere annak megismerésén alapszik, hogy tudat alatt mit akarnak elérni, illetve elkerülni az egyes embertípusok/karakterek. Ezek mélyről jövő, gyermekkorban rögzült, úgynevezett érzelmi fixációk, nem lehet ellene tenni, maximum megérteni és tudatosan együtt élni vele.


Vannak, akik kerülik a haragot, mások a kudarcot, a hétköznapiságot, az ürességet, a normáktól való eltérést, a fájdalmat, a gyengeséget, vagy éppen a konfliktust.


Azáltal, hogy képes vagy beazonosítani vevőd, üzleti partnered enneagram karakterét, megtudod, melyek azok a vágyak és félelmek, amelyek irányítják figyelmét és ezáltal érzelmi reakcióit, azaz pontos térképet kapsz gondolatairól, várható kifogásairól, döntéshozatali mechanizmusáról.


Ha pedig mindezzel tisztában vagy, tudni fogod, mi az, amit hangsúlyoznod kell a tárgyalás és érveléseid során, hiszen egybeesnek partnered elvárásaival és melyek azok az érvek, melyeket egészen biztosan kerülnöd kell ha konszenzust és aláírt szerződést akarsz.

Az enneagram annyira jól modellezi a várható emberi reakciókat, hogy szinte nélkülözhetetlen az üzleti életben és világszerte oktatják módszerét a munkaerő kiválasztás, motiváció, ügyfélkezelés, értékesítés, vagy éppen a tárgyalástechnika terén.

Szeretnéd értékesítőként, ha

 • több sikeres üzletet kötnél?
 • magabiztosabb lennél a tárgyalásokon?
 • mindig te irányítanád a tárgyalást?
 • elkerülhetnéd a kínos csendet?
 • könnyebben kezelnéd a visszautasítást?

Önmagad és mások helyes megismerése olyan drasztikus módon változtathatja pozitívabbá üzleti kapcsolataidat, amit most valószínűleg még el sem tudsz képzelni!

Tarts velünk és a nap végére birtokodban lesz


 • az értékesítésedet elképesztően hatékonnyá és eredményessé tevő személyiségpszichológiai módszer, amit még alig használnak, tehát most akár behozhatatlan versenyelőnyre tudsz szert tenni általa(!),
 • egy új kommunikációs eszköz, amely varázsütés-szerűen harmonizálja a kapcsolataidat, holott nem is varázslat, hiszen tudományos alapokon nyugszik,
 • egy zseniális emberismereti rendszer, amit nem csak a munkádban, hanem életed minden területén hasznosítani tudsz,
 • gyakorlati értékesítési módszerek, amiket a tréningen interaktív keretek között ki is próbálhatsz.

Ha velünk tartasz, döbbenetes felismerések előtt állsz!

Új szemüvegen keresztül látod majd saját magadat és másokat magad körül.

Megtanulod, hogyan tudod jobban megértetni magad másokkal.

Térképet kapsz az emberekhez, hogy úgy irányíthasd az életed, ahogy te szeretnéd.

Egészen eufórikus érzés, amikor nem össze vissza puffogtatsz egy tárgyaláson. Nem akarsz lehengerelni, ledózerolni senkit, hogy megértse, megvegye amit kínálsz.
Ha esetleg menet közben jön be valaki és az a fő döntéshozó, akkor 2-5 percben úgy tudsz gondolatot, mondanivalót és stílust váltani, hogy azzal őt ezen pár perc alatt meggyőzöd.
Ezután pedig úgy áll fel a helyéről, hogy köszönő tekintettel, kézfogással válik el tőled, megköszöni, hogy ott voltál és bemutattad neki a terméked. De méginkább megköszöni, hogy az Ő problémájával foglalkoztál, és megoldást adtál neki.
Párhuzamosan pedig azonnal leosztja a feladatokat, ki mit, mikor adjon át neked ahhoz, hogy a kész komplex ajánlatot elé tudd terjeszteni.

Molnár József ügyvezető, MolControl Kft.

MIT MOND SZABÓ PÉTER A TRÉNINGRŐL?

Nézd meg a rövid videót, amelyben Szabó Péter, Magyarország legismertebb motivációs trénere ajánlja tréningünket:

Ki az a Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula
és miért bízhatsz bennük?

Gabriella és Gyula több, mint 16 éve foglalkozik személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. Saját bőrükön tapasztalták meg, milyen nagy segítség a hétköznapokban, ha valaki tisztában van a saját és környezete személyiségjegyeivel, felvett mintáival.


2010-ben alapították meg együtt, az első közös, önfejlesztéssel foglalkozó cégüket, ahol felnőttoktatással foglalkoztak és általuk nagyra becsült előadóknak szerveztek előadásokat. Ők is itt kezdtek el előadni.

2014 óta már csak ezzel foglalkoznak.


Magyarországon túl Svájcban, Angliában, Németországban, Szlovákiában, Erdélyben is tartottak már tréningeket, előadásokat önismeretről és emberismeretről annak érdekében, hogy emberi kapcsolatainkat ne eldobjuk, hanem szeretettel meg tudjuk javítani.

2017-ben megírták első könyvüket Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, amelyből máig több, mint 4000 példány fogyott. 

"Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy harmonikus
emberi kapcsolatok a társadalomban ne csupán a kommunikáción múljanak.
"

Mégis mennyibe kerül egy egész napos
értékesítési és kommunikációs tréning?

Az egész napos képzés eredeti ára 60.000 Ft.

Azonban szeretnénk ezt a tudást a lehető legtöbb emberhez eljuttatni, így ha most jelentkezel, 50% kedvezménnyel:

29.990 Ft-ért részt vehetsz az egész napos képzésen!

Az ár tartalmazza az 1 egész napos interaktív tréningen való részvételt és a jegyzeteket. Étkezésről mindenki egyénileg gondoskodik.

Ugye te is azok közé tartozol, akik szerint a legfontosabb a saját magunkba és a jobb életünkbe történő befektetés? 

100% PÉNZVISSZA GARANCIA

Ha a tréning alatt egy kicsit is úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, a hallottakat egyáltalán nem tudod alkalmazni, akkor gyere oda hozzánk a helyszínen és szólj, minden gond és kérdezősködés nélkül visszafizetjük a teljes díjat neked.

A vásárlással nem kockáztatsz semmit!

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • A fizetési módoknál választhatsz átutalás és kártyás fizetés közül.
 • Ha kártyával fizetsz, azonnal megkapod e-mailben a visszaigazolást, a végszámlát és a tréninghez kapcsolódó információkat.
 • Átutalás választása esetén küldünk először egy proforma számlát. Utald át az összeget a megadott számlaszámra. Amint beérkezik a számlára a pénz, megkapod a végszámlát és a tréninghez kapcsolódó információkat.
 • Havonta több tréninget is tartunk, így lehetőséged lesz neked megfelelő időpontot választani. Az erre vonatkozó információt is e-mailben fogod megkapni.

2020. március 14., szombat, 10:00–18:00


Helyszín:
Rubin Wellness & Conference Hotel
1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

A jelentkezések függvényében rendszeresen tartunk tréninget, így ha nem jó a fenti időpont, rendeld meg a jegyed és lehetőséged lesz neked megfelelő időpontot választani.
Az erre vonatkozó információt e-mailben fogod megkapni.

Regisztráció

A jegyvásárláshoz töltsd ki az űrlapot. A fizetési módoknál választhatsz átutalás és kártyás fizetés közül. Fizetést követően küldjük neked a tréninghez kapcsolódó információkat.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendelési űrlap elküldése alapján téged fizetési kötelezettség terhel.

Watch Dragon ball super

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás