MIRE VÁGYSZ EGY PÁRKAPCSOLATBAN?


- Merd önmagadban őszintén felismerni!

- Merd másoktól kérni és elfogadni!

Merd örömmel és bűntudat nélkül megélni!

Egy újabb sorsfordító rendezvény "A siker 9 útja" rendezőitől, a "Harmonikus Emberi Kapcsolatok" sikerkönyv szerzőitől.

Tarts velünk, hogy a tőlünk kapott új látásmóddal megkapd a kapcsolataidtól azt, amire igazán és legbelül vágysz!

2019. március 24. vasárnap, Budapest, Lurdy Ház

„Az életed minőségét
emberi kapcsolataid minősége határozza meg”

Akkor mondhatjuk, hogy teljes életet élünk, ha vannak szeretetteljes, harmonikus kapcsolataink, amelyek bearanyozzák életünket.


Mégis, bármerre nézünk a világban, azt látjuk, hogy mentális háborút vívnak egymással az emberek, a párok, a szülők, a gyerekek. Veszekednek, haragban állnak, néha csak pár órára, pár napra, de van, hogy már egy egész életen át.

A házasságok 56,2 százaléka válással végződik.
Aggasztó tény, igaz?

Hogyan jutottunk idáig? Ha mindenki vágyik a harmonikus kapcsolatokra, mégis mi lehet ennek az elhidegülésnek az oka?


A konfliktusok forrása szerintünk leginkább az, hogy az emberek nem tudják jól elmondani, hogy rosszul vannak. Nem tudják jól kifejezni, hogy pontosan mit szeretnének, mire vágynak. Nem értik meg egymást, nem tudják úgy kifejezni magukat, elmondani az érzéseiket, a vágyaikat, hogy azt a másik is megértse.


Bár a legjobbat szeretnék egymásnak, sokszor mégis teljesen másképpen alakul.


Ráadásul, nemhogy egymást nem értik, de még önmagukat sem. A konfliktus a belső vívódásokra is ugyanúgy vonatkozik. Miért vagyok olyan, amilyen? Miért viselkedem úgy, ahogy? Miért vagyok más, mint a többiek? Miért nem értenek meg mások? Én miért nem tudok olyan lenni, mint ő? 

Alapvetően valamennyien gondolatolvasók vagyunk...

vagy legalábbis képesek lennénk letapogatni az emberek hangulati-érzelmi hullámzásait, méghozzá minél magasabb a társas intelligenciánk, annál ügyesebben - véli Vekerdy Tamás, pszichológus. Mégis napjainkban olyan kevés időt és energiát szentelünk ennek a képességünknek fejlesztésére, inkább rábízzuk a boldogságunkat a szerencsére, vagy ha az jobban hangzik, a sorsra.


Pedig a boldogság egyáltalán nem szerencse kérdése, hanem olyasmi, amit mindannyian kifejleszthetünk, fejleszthetünk magunkban.

„Az ember sokféle intelligenciával rendelkezik, ám a magyar iskola ebből csak kettőre kíváncsi: a nyelvire és a logikai-matematikaira. Pedig a világban való boldogulásunkhoz és a kiegyensúlyozott élethez sokszor nagyobb szükségünk van a többire, különösen a személyes (vagy érzelmi) és a társas intelligenciára.”

Vekerdy Tamás

De tévedünk akkor is, ha azt hisszük, az érzelmi intelligenciának csak a párkapcsolatunkban van jelentős szerepe, hiszen gyakorlatilag nincs olyan területe az életünknek, amire ne lenne hatással az, hogyan értelmezzük mások érzelmeit, vagy hogyan reagálunk rájuk. 


Kutatások bizonyítják, a magas IQ még nem jelent garanciát sem a sikerre, sem a boldog életre, a magas érzelmi intelligencia viszont annál inkább!


sikeres emberek 90% a  egyértelműen magas érzelmi intelligenciával rendelkezik.


Az egyedüli módja hogy megkapjuk az élettől, amit akarunk, hogy megtanulunk bánni az emberekkel. Kezdd a hozzád legközelebb állókkal! Tanulj meg jól szeretni és drasztikus módon változik pozitívabbá egész életed.

Nagy lépést teszel
a siker és boldogság útján, 

❤

ha képessé válsz meghallani a másik ember igényeit,

❤

és képessé válsz saját szükségleteidet is megértetni másokkal.


Ezt a tudást vény nélkül adnám...

A világ egyre bonyolultabb és bonyolultabb, ráadásul épp mi, emberek tesszük azzá. Mi lenne, ha legalább saját magunkat jobban értenénk? Ezt a tudást vény nélkül adnám mindenkinek már gyerekkortól kezdve.

BOLYA IMRE  //  inspirációs előadó, tréner //  www.karizmatikuselőadó.hu

Tonk Emil

Kitűnő GPS az emberi kapcsolatok útvesztőjében...

Sikeres kapcsolatainkban az egyik legfontosabb dolog, hogy figyelmünkkel tiszteljük meg a környezetünket, mert akkor várható a kölcsönös megértés. Nagyon sokan nem hajlandók figyelni másokra, és elvesztik mások tiszteletét és érdeklődését saját dolgaik és gondolataik iránt.

TONK EMIL  //  tréner, előadó, marketing és üzleti tanácsadó //  www.tonkemil.hu


Önmagad és mások helyes megismerése olyan drasztikus módon változtathatja pozitívabbá emberi kapcsolataidat, amit most valószínűleg még el sem tudsz képzelni!

Érezted már valaha, hogy...

 • annál, ami most van, sokkal többre vágysz, de magadnak sem tudod megmagyarázni, mi is hiányzik igazán?
 • bár szeretitek egymást pároddal, valahogy mégis időről-időre elcsúszik köztetek a kommunikáció?
 • harmonikus és kölcsönös megértésen alapuló, tökéletes kapcsolatra vágysz, csak azt nem tudod, mit kell még tenned érte?
 • megteszel mindent a kapcsolatodért, mégis mindig ugyanazokat a játszmákat vagy kénytelen lejátszani?
 • eleged van a párkapcsolati magányból, amikor ugyan párkapcsolatban élsz, de mégis magányosan?
 • kapcsolataid sorra kudarcba fulladnak, de az okát nem tudod igazán?

Ha készen állsz arra, hogy jobb jövőt teremts magadnak, akkor gyere és tanuld meg felismerni és értelmezni az érzelmi reakciókat, felmérni saját magad és más emberek viselkedéseit és belső motivációit. Ha ezt megteszed, saját magad és minden ember egy nyitott könyv lesz a számodra.

VAN EGY NAGYON JÓ HÍRÜNK!

Van egy olyan tudományosan alátámasztott módszer, amivel a legtisztább módon ismerheted meg párod és saját magad motivációs pontjait, és mély, belülről jövő indítékait. Ha ezt megismered, azt is fogod tudni, hogyan szerezd meg azt az impulzust, ami neked kell a boldogsághoz. Sőt, megismerve a párod valódi vágyait és félelmeit, képes leszel azt adni neki, amire valóban vágyik.


Ez az, amitől két ember harmóniában tud élni együtt, mert mindketten azt kapják a másiktól, amire vágynak, nem félnek azt kérni, vagy kimutatni.


Nem varázspirulát kínálunk 

Nem állítjuk, hogy ha eljössz, azonnali megoldást kínálunk minden párkapcsolati problémádra. Azt viszont állítjuk, hogy kapsz tőlünk egy olyan új látásmódot, amelynek segítségével egészen másként tekintesz majd a párodra, a párkapcsolatotokra és az esetleges konfliktusaitokra. Ez pedig maga a kulcs problémáid megoldásához, melyet te magad tarthatsz a kezedben, te fogod tudni segítségével problémáidat megoldani.


Ha megoldanánk a problémádat, azzal ideig óráig biztosan nagyon boldog lennél. De csak addig, míg újabb problémával, konfliktussal nem szembesülsz. Esetleg jön egy új párkapcsolat, amelyben megint nem találod a helyes utat a teljes boldogsághoz, megint felüti a fejét a meg nem értés, a féltékenység, a napi súrlódások.


Azzal viszont, hogy nem megoldást, hanem látásmódot adunk neked, bármikor és bármilyen élethelyzetben tudni fogod, mit kell tenned. Ha időnként le is térsz az útról, arra újra és újra könnyen visszatalálsz, ha megállsz és akárcsak egy pillanatra is a tőlünk kapott "szemüvegen" keresztül szemléled az adott élethelyzetet.


Képzeld el, hogy egy napra hallod mások gondolatait! 

Emlékszel a Mel Gibson főszereplésével készült "Mi kell a nőnek" című filmre? Képzeld csak el, hogy most te is, ahogy ő a nőkét, hallhatnád a férfiak legbenső gondolatait, érzéseit. 

Vajon nem lenne sokkal könnyebb az életed, ha tudnád, párod mire vágyik mélyen legbelül és mit vár tőled, vagy a párkapcsolatotoktól?

Azért vagyunk most nagyon izgatottak, mert mutatni szeretnénk neked egy lehetőséget, ahol soha eddig nem látott módon és nézőpontból, a férfiak szemüvegén keresztül nézünk a nők igényeire.


Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula most arra vállalkozik, hogy ha nem is egy áramütéssel, mint a filmben, de képessé tesz téged a gondolatok meghallására és megadja neked a kulcsot ahhoz, hogy értelmezni is tudd az érzelmeket


Március 24-én 9 híres magyar férfi, 9 eltérő személyiségtípus vall arról, hogyan gondolkodik a párkapcsolatról, beszél vágyairól, félelmeiről.ÍME AZ ÚJABB sorsfordító rendezvény 

"A siker 9 útja" rendezőitől, a Harmonikus Emberi Kapcsolatok sikerkönyv szerzőitől

OKÉ, DE MÉGIS HOGYAN LESZ NEKEM ETTŐL JOBB?

Mitől lesz az én párkapcsolatom attól jobb, hogy meghallgatom  Fenyő Iván, Szabó Győző, és a többiek történeteit? Hogy lesz ebből új látásmód? Hogy lesz a sztorizgatásból használható tudás, amit saját életemre is átültethetek?


Teljes joggal kérdezheted ezt. 


Nos, túl sokat sajnos nem árulhatunk el róla, mert azzal lelőnénk a poént. Ha tudod, mi a film vége, ugye egészen másként nézed magát a filmet?


Ha tudod, hogy a rendezvénnyel pontosan mire akarunk kilyukadni, nem hagyod, hogy a történetek hallatán sodorjanak saját érzelmeid, a téged érő ingerek, hanem sokkal tudatosabban fókuszálsz, azonnal értelmezed is a hallottakat, ezzel viszont pont azt érjük el, amiről ez az egész tudomány szól.


Életünk 90-95%-ában ugyanis nem tudatosan és fókuszáltan cselekszünk, hanem érzelmeink, vélt vagy valós hitrendszerünk és ösztöneink vezérelnek. Ebben a 90-95%-ban nem mi irányítunk, csak sodródunk, mint egy hajó a tengeren. Ha vészjelzést kapunk, természetesen megragadjuk a hajókormányt, hogy elkerüljük a jéghegyet, de csendes vizekre érve ismét lankad a figyelmünk.


Szóval ha eljössz, míg te "csak" sztorikat hallgatsz, mi megmutatjuk neked, hogyan és merre sodródik a hajód!


Ha eddig figyelmesen követtél minket, tudhatod, hogy önismereti és személyiségfejlesztő tréningjeink, rendezvényeink mindegyike az Enneagram rendszerén alapszik, amelynek alap tézise, hogy van kilenc markánsan elkülönülő személyiség típus, akik eltérő vágyakkal és félelmekkel, eltérő figyelem rögzültségekkel bírnak.


Az egyes személyiségek vonzzák egymást, míg mások állandó konfliktusban vagy taszításban élnek egy közösségben.


Elhiheted, a te környezetedben is több ezer Ganxsta Zolee, de ugyanígy ezernyi Szabó Győző, Fenyő Iván, Harsányi Levente szaladgál nap mint nap. Sőt, nagyjából ugyanennyi hasonló karakterű nő is van ma Magyarországon. Az sem ördögtől való kijelentés, hogy az emberek karaktertől függetlenül élnek boldog kapcsolatban, míg mások nem. A boldogság nem a karakterben, hanem annak megértésében és a megfelelő önismeretben rejlik.


A rendezvény egyik célja is ez, hogy az eltérő karakterek szemszögéből vizsgáljuk a boldogság, a vágy és a félelmek jelentését, lássuk a karakterekben rejlő különbségeket és megértsük azok hatását a szerelemben, a párkapcsolatok működésében.


Ha pedig igazán meg akarsz lepődni, gyere el és azzal is egészen biztosan szembesülni fogsz, amikor egy személy egészen más karakter, mint akinek te látod, sőt akár még attól is eltér, amit ő hisz magáról. Nem hiszed? Gyere el és meglátod!

Nem vagyunk egyformák

Kilenc merőben különböző ember, különböző életútját fogjuk bemutatni sikereikkel, kudarcaikkal, elkövetett hibáikkal, mélypontjaikkal és csúcsélményeikkel együtt.

Mind a kilenc út megegyezik a következőkben:

ezek az emberek az
álmaikat élik

kézzel fogható fejlődésen mennek keresztül évről évre

felelősséget vállalnak magukért és a közösségért

Hogyan fog változni az életed ettől a TAPASZTALÁSTÓL?

 • megváltozik a viszonyulásod az idegenekhez, kevesebb lesz benned az előítélet,
 • sokkal közelebb érzed majd magad az emberekhez, nyitottabbá válsz,
 • hatékonyabban működsz a (pár)kapcsolataidban,
 • könnyebben megbirkózol a nehézségekkel, kevesebb lesz a konfliktusod másokkal,
 • elégedettebb és kiegyensúlyozottabb leszel, csökken benned az indokolatlan szorongás és stressz,
 • átalakul, ahogy a kapcsolataidat értékeled, nő a másokba vetett bizalmad,
 • pozitív és boldogabb emberré válsz.

EZ A MEGTAPASZTALÁS BIZONYÍTOTTAN MÉLY HATÁSsal van AZ EMBEREKRE

2018. októberében került megrendezésre Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula első nagyszabású rendezvénye "A siker 9 útja" címmel, amely szintén az Enneagram rendszerre alapult és amelyben 9 híres ember történetén, 9 Enneagram karakteren keresztül szembesülhettünk a sikerek és a problémák eltérő megélésével és megküzdésével.


Nézz bele, milyen fergeteges volt a hangulat:

Mit gondol Szabó Péter a szervezőkről,
Nagy Gabrielláról és Nagyernyei K. Gyuláról?

nézd meg a rövid videót, amelyben Szabó Péter, Magyarország legismertebb motivációs BESZÉL A SZERVEZŐKRŐL:

Ki az a Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula
és miért bízhatsz bennük?

Gabriella és Gyula több, mint 16 éve foglalkozik személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. Saját bőrükön tapasztalták meg, milyen nagy segítség a hétköznapokban, ha valaki tisztában van a saját és környezete személyiségjegyeivel, felvett mintáival.


2010-ben alapították meg együtt, az első közös, önfejlesztéssel foglalkozó cégüket, ahol felnőttoktatással foglalkoztak és általuk nagyra becsült előadóknak szerveztek előadásokat. Ők is itt kezdtek el előadni.

2014 óta már csak ezzel foglalkoznak.

Magyarországon túl Svájcban, Angliában, Németországban, Szlovákiában, Erdélyben is tartottak már tréningeket, előadásokat önismeretről és emberismeretről annak érdekében, hogy emberi kapcsolatainkat ne eldobjuk, hanem szeretettel meg tudjuk javítani.


2017-ben megírták első könyvüket Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, amelyből máig több, mint 4000 példány fogyott. 


Legnagyobb sikerük emellett a már 16 éve tartó boldog házasságukba érkezett 3 csodálatos gyermek.


Miközben élték az életüket, szép lassan találkoztak azokkal a problémákkal, amikkel minden szerető párnak szembe kell nézni előbb vagy utóbb. Olyanokkal, amik tabuk, és senki nem szeret róluk beszélni. Mivel az iskolában nem tanítottak erről semmit, maguknak kellett rájönni milyen egy valóban működő szeretetkapcsolat. Rájöttek, hogy a szerelemből az első igazán mély ponton válhat valódi párkapcsolat.


Ma már mindezt a tudást és tapasztalást másoknak adják át nagy-nagy szeretettel.

"Tudjuk azt, milyen minőségi különbség van párkapcsolat és párkapcsolat között.
Hisszük, hogy mindenki megérdemli, hogy szerethessen és szeretve élhessen.
Ez lett a mi küldetésünk."


Mái Attila

Az emberiség ősi tudáskincsét kapod...

Egy különös, az emberiség ősi tudáskincséből származó világnézeti rendszer világába invitállak, ahol olyan emberismerettel leszel felvértezve, ami az élet megannyi területén nélkülözhetetlen tudást ad majd számodra.

MÁI ATTILA  //  www.PozitivGondolkodokNapja.com

Muhoray Róbert

Útikalauz magunk és mások megismeréséhez...

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné (jobban) megismerni önmagát, szeretteit, ismerőseit, vagy kíváncsi arra, hogy az általa (kevésbé) kedvelt személyek magatartása mögött mik a meghúzódó okok, és hogyan lehet kezelni azokat!

MUHORAY RÓBERT  //  szervezetfejlesztési tanácsadó, business coach //  www.onfegyelemereje.hu


JÖJJENEK A LEGFONTOSABB ADATOK
A RENDEZVÉNYRŐL

A Rendezvény időpontja és helyszíne
2019 március 24. 9:00 -18:00

Budapest, Lurdy Ház
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

A rendezvényig hátralevő idő

09
Nap
05
Óra
40
Perc
18
Mp

Egy téma, 9 nézőpont!
9 ismert előadó egyetlen tréningjegy áráért!

Tarts velünk egy sorsfordító egy napos utazáson a férfi-nő kapcsolatok világában!

STANDARD jegy

1 fő részére


14.990.- Ft


PÁROS jegy

2 fő részére


22.990.- Ft


VIP jegy

1 fő részére


 • soron kívüli beléptetés
 • ültetés az első sorokban
 • exkluzív ebéd
 • check
  egész napos bekészítés
 • check
  lehetőség közös fényképre néhány előadóval
 • + 1 óra személyes konzultáció velünk

49.990.- Ft


100% PÉNZVISSZA GARANCIA

Ha a konferencia alatt egy kicsit is úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, a hallottakat egyáltalán nem tudod alkalmazni, akkor gyere oda hozzánk a helyszínen 14 óráig és csak szólj, minden gond és kérdezősködés nélkül visszafizetjük a teljes díjat neked.

Tehát még a helyszínen is meggondolhatod magad, a vásárlással nem kockáztatsz semmit! Jelentkezz nyugodtan!


Eddig ezt még senki sem kérte.


Tényleg elképesztő élményben lesz részed, és ezt tapasztalatból mondjuk.

Egy páros jegy ára 22.990 Ft, azaz hozzávetőleg 11.000 Ft/fő. Ez nem több, mint pároddal vacsorával egybekötött színházjegy ára. 


Természetesen nem akarjuk elbagatellizálni, tudjuk jól, hogy van akinek ez megterhelő plusz költség, főleg így ünnepek után. Vagy, ha nem is megterhelő, van még számos kecsegtető dolog, amire el lehetne költeni. Viszont azt is tudjuk, hogy amit mi kínálunk, az örökre és bámulatos módon meg tudja változtatni az életed.

Ugye te is azok közé tartozol, akik szerint a legfontosabb a saját magunkba és a jobb életünkbe történő befektetés?

Hisz van-e bármi, ami fontosabb az életben mint saját magunk és az emberi kapcsolataink? Mindenki szeretné jól érezni magát a bőrében, az életében, a mindennapjaiban. Mindez azonban elképzelhetetlen harmonikus emberi kapcsolatok nélkül. Ha életednek ez a területe nincsen rendben, akkor semmi sem képes kárpótolni mindezt.

Mi életre szóló megoldásokat nyújtunk mind saját belső, mind pedig mások veled való konfliktusaira.

Regisztráció

A jegyvásárláshoz töltsd ki az űrlapot. A fizetési módoknál választhatsz az átutalás, kártyás fizetés közül. Fizetést követően küldjük neked a rendezvényhez kapcsolódó információkat és az azonnali bónuszokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Figyelem! Ha nem adod le a megrendelésedet most, lehet, hogy holnap már lemaradsz. Rohamosan fogynak a helyek, több széket pedig egyszerűen nem tudunk a rendezvényterembe tenni, mindössze 1.100 helyünk van.

Ne feledd, ha megrendeled a jegyed, egészen új megközelítésből tapasztalhatod meg, milyen erő van a mélyen nyugvó érzelmi rögzülésekben, mi az a belső mozgatóerő, amely képes valakit magyarázat nélkül hozzád vonzani, míg másokkal állandó konfliktusban létezni. A felismeréssel képes leszel ezt saját javadra fordítani, ami egyenes utat nyit egy boldogabb, harmonikusabb párkapcsolathoz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan lehet fizetni?

Biztonságos a bankk​ártyás fizetés?

A helyszínen is tudok majd jegyet venni?

Egyéni jegyet vettem, de hoznám a páromat is, tudok neki kedvezményes jegyet venni?

Készül felvétel a konferenciáról?

Nem jó az időpont. Lesz máskor is ez a konferencia?

Kiállító partnerként és szponzorációval kapcsolatban
információ az alábbi elérhetőségeken kapható:

Telefonszám: +36 30 193 4130


E-mail cím: info@aszmedia.hu

@ 2018 Emberi kapcsolatok - Minden jog fenntartva

Watch Dragon ball super

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás