MI KELL A NŐNEK?

avagy mit adhat a Férfi?


- Mi tesz egy párkapcsolatot boldoggá, vagy boldogtalanná?
- Mi hiányzik a te valódi boldogságodhoz?
- Hogyan tudsz jól szeretni és szeretve élni?

Tarts velünk és tégy magad is a változásért, a boldogabb párkapcsolatért!

Egy újabb sorsfordító rendezvény "A siker 9 útja" rendezőitől, a "Harmonikus Emberi Kapcsolatok" sikerkönyv szerzőitől.

ha valami nem klappol, de magad sem tudod mi az...

Érezted már azt, hogy annál, ami most van, sokkal többre vágysz, de magadnak sem tudod megmagyarázni, mi is hiányzik igazán?


Boldognak érzed ugyan magad a párkapcsolatban, de legbelül tudod, a kapcsolatoknak létezik egy magasabb szintje, egy valóban harmonikus és kölcsönös megértésen alapuló kapcsolat, csak azt nem tudod, a tiéd hogyan lehetne olyan?


Netán eleged van a párkapcsolati magányból, amikor ugyan párkapcsolatban élsz, de mégis magányosan?


Csak görgeted a közösségi oldal hírfolyamát és még ha tisztában is vagy vele, hogy ez a közösségi média kártékony torzítása a világnak, ahelyett, hogy örülnél mások boldogságának, görcsbe szorul a gyomrod és nem érted, a te párkapcsolatod miért nem ennyire boldog, ennyire meghitt, vagy éppen szenvedélyes?

Ne ostorozd magad, ezért nem csak te vagy a hibás!

Tudtad, hogy az effajta boldogtalanságért nem is csak te vagy a hibás? Hogy mindezt egy belső erő irányítja, ami korábbi negatív vagy pozitív élményeid hatására más gondolatokat társít benned a vágy érzéséhez, illetve a félelem érzéséhez?


Ezek a társítások, úgynevezett figyelem rögzülések mindenkiben mások, ezért van az, hogy a férfinak egy szó, egy hang, egy érzés egészen mást jelent, mint a nőnek, más vágyak és félelmek vezérlik, vagy éppen egészen mást gondol arról, mi is kell a nőnek – élete párjának.


Csodálkozol, ha ilyenkor nem azt kapod, amire te magad vágysz? Ha üresnek érzed a kapcsolatotokat, amikor valami hiányzik, de még te sem tudod megfogalmazni mi is az? 


Select Columns Layout

DE VAN EGY NAGYON JÓ HÍRÜNK!

Ha megismered az eltérő személyiség mintákat és képes leszel felismerni a rögzült érzelmi reakciókat, azt is fogod tudni, hogyan szerezd meg azt az impulzust, ami neked kell a boldogsághoz.


Sőt, megismerve a párod valódi vágyait és félelmeit, képes leszel azt adni, amire valóban vágyik. Ez az, amitől két ember harmóniában tud élni együtt, mert mindketten azt kapják a másiktól, amire vágynak, nem félnek azt kérni,  vagy kimutatni.


   
Legnagyobb félelmeink mögött találjuk a legnagyobb kincseket,
ezért mindig arra figyeljünk, amivel, vagy akivel a legkevésbé sem értünk egyet.
Gyertek, tágítsuk együtt komfortzónánk, tudásunk, megértésünk határait!


Képzeld el, hogy egy napra hallod mások gondolatait! 

Emlékszel a Mel Gibson főszereplésével készült "Mi kell a nőnek" című filmre? Képzeld csak el, hogy most te is, ahogy ő a nőkét, hallhatnád a férfiak legbenső gondolatait, érzéseit. 


Vajon nem lenne sokkal könnyebb az életed, ha tudnád, a másik fél mire vágyik és mit vár tőled, vagy a párkapcsolatotoktól?

Azért vagyunk most nagyon izgatottak, mert mutatni szeretnénk neked egy lehetőséget, ahol soha eddig nem látott módon és nézőpontból, a férfiak szemüvegén keresztül nézünk a nők igényeire.


Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula most arra vállalkozik, hogy ha nem is egy áramütéssel, mint a filmben, de képessé tesz téged a gondolatok meghallására és megadja neked a kulcsot ahhoz, hogy értelmezni is tudd az érzelmeiket. 


A „Mi kell a nőnek” konferencián 9 híres magyar férfi, 9 eltérő személyiségtípus vall arról, hogyan gondolkodik a párkapcsolatról, mire vágyik igazán.


Ahogy hallgatod történeteiket akaratlanul is azonosulni fogsz valamelyik karakterrel, míg egy másik szavai esetleg olyasvalakire emlékeztetnek majd, akivel soha nem értettétek meg egymást. Ez a megtapasztalás hidd el, sorsfordító lesz. Hogy honnan tudjuk ezt ennyire biztosan?


Ki az a Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula
és miért bízhatsz bennük?

Gabriella és Gyula több, mint 16 éve foglalkozik személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. Saját bőrükön tapasztalták meg, milyen nagy segítség a hétköznapokban, ha valaki tisztában van a saját és környezete személyiségjegyeivel, felvett mintáival.


2010-ben alapították meg együtt, az első közös, önfejlesztéssel foglalkozó cégüket, ahol felnőttoktatással foglalkoztak és általuk nagyra becsült előadóknak szerveztek előadásokat. Ők is itt kezdtek el előadni.

2014 óta már csak ezzel foglalkoznak.

Magyarországon túl Svájcban, Angliában, Németországban, Szlovákiában, Erdélyben is tartottak már tréningeket, előadásokat önismeretről és emberismeretről annak érdekében, hogy emberi kapcsolatainkat ne eldobjuk, hanem szeretettel meg tudjuk javítani.


2017-ben megírták első könyvüket Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, amelyből máig több, mint 4000 példány fogyott. 


Legnagyobb sikerük emellett a már 16 éve tartó boldog házasságukba érkezett 3 csodálatos gyermek.


Miközben élték az életüket, szép lassan találkoztak azokkal a problémákkal, amikkel minden szerető párnak szembe kell nézni előbb vagy utóbb. Olyanokkal, amik tabuk, és senki nem szeret róluk beszélni. Mivel az iskolában nem tanítottak erről semmit, maguknak kellett rájönni milyen egy valóban működő szeretetkapcsolat. Rájöttek, hogy a szerelemből az első igazán mély ponton válhat valódi párkapcsolat.


Ma már mindezt a tudást és tapasztalást másoknak adják át nagy-nagy szeretettel.

"Tudjuk azt, milyen minőségi különbség van párkapcsolat és párkapcsolat között.
Hisszük, hogy mindenki megérdemli, hogy szerethessen és szeretve élhessen.
Ez lett a mi küldetésünk."

Az Emberi Kapcsolatok és az Enneagram

Az Enneagram az emberi karakterek egy pszichológiai alapokon nyugvó modellje.

A karakter gyerekkorban alakul ki minden embernél, oka egy mély érzelmeket kiváltó pozitív vagy negatív élmény megélése, kialakulása pedig elkerülhetetlen.

Mindenki fél és mindenki vágyik valamire, de korábbi traumái vagy az életében megélt legjobb élményei hatására más gondolatokat társít a vágy érzéséhez, illetve a félelem érzéséhez.


Az Enneagram tehát, ha kiismered, azt mutatja meg neked, hogy gyermekkori élményeid hatására hol ragadt ott a figyelmed, mi az amire valóban vágysz, amitől félsz, és ez hogyan ütközik egy másik ember - párod, szüleid, gyermeked, barátod, főnököd, munkatársad, vagy éppen szomszédod -  karakterével. Ha pedig ezt megismered, na ott kezdődik a csoda!

Enneagram karakterek

 • ​Maximalista: tökéletességre törekszik, merev elvei vannak, kerüli a hibákat.
 • ​Segítő: szeretetre vágyik, másokért él, túlzottan ragaszkodik másokhoz.
 • ​Eredményes: sikerorientált, elismerésre vágyik, céltudatos
 • Művész: hullámzó, kreatív, alkotó, különlegesnek érzi magát.
 • Megfigyelő: befelé figyelő, gondolkodó, objektív, nehezen cselekszik.
 • Lojális, Hős: alkalmazkodó, szorgalmas, kiszámítható dolgok a jók, néha lázad, bizalom, tisztelet és biztonság fontosak
 • Lelkes: extrovertált, habzsolja az életet, optimista, nem mérlegel.
 • Harcos: agresszív, vibrál benne az erő, ösztönös, igazságos, meggondolatlan.
 • Béketeremtő: konfliktuskerülő, harmóniában él, türelmes, gyakran túl passzív.

2018. októberében került megrendezésre Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula első nagyszabású rendezvénye "A siker 9 útja" címmel, amely szintén az Enneagram rendszerre alapult és amelyben 9 híres ember történetén, 9 Enneagram karakteren keresztül szembesülhettünk a sikerek és a problémák eltérő megélésével és megküzdésével.


Nézz bele, milyen fergeteges volt a hangulat:


ÉS MÁRIS ITT VAN AZ újabb sorsfordító rendezvény 

"A siker 9 útja" rendezőitől, a Harmonikus Emberi Kapcsolatok sikerkönyv szerzőitől

Mi kell a nőnek konferencia

"Na majd pont a Ganxsta mondja meg nekem, mi kell a nőnek, milyen a jó párkapcsolat!"

Nos, ha eddig figyelmesen követtél minket, tudhatod, hogy önismereti és személyiségfejlesztő tréningjeink, rendezvényeink mindegyike az Enneagram rendszerén alapszik, amelynek alap tézise, hogy van kilenc markánsan elkülönülő személyiség típus, akik eltérő vágyakkal és félelmekkel, eltérő figyelem rögzültségekkel bírnak.


Az egyes személyiségek vonzzák egymást, míg mások állandó konfliktusban vagy taszításban élnek egy közösségben.


Elhiheted, a te környezetedben is több ezer Ganxsta Zolee, Berki Krisztián, Pintér Tenya, de ugyanígy ezernyi Szabó Győző, Fenyő Iván, Hajas László szaladgál nap mint nap. Sőt, nagyjából ugyanennyi hasonló karakterű nő is van ma Magyarországon. Az sem ördögtől való kijelentés, hogy az emberek karaktertől függetlenül élnek boldog kapcsolatban, míg mások nem. A boldogság nem a karakterben, hanem annak megértésében és a megfelelő önismeretben rejlik.


A rendezvény célja is ez, hogy az eltérő karakterek szemszögéből vizsgáljuk a boldogság, a vágy és a félelmek jelentését, lássuk a karakterekben rejlő különbségeket és megértsük azok hatását a szerelemben, a párkapcsolatok működésében.


Ha pedig igazán meg akarsz lepődni, gyere el és azzal is egészen biztosan szembesülni fogsz, amikor egy személy egészen más Enneagram karakter, mint akinek te látod, sőt akár még attól is eltér, amit ő hisz magáról. Nem hiszed? Gyere el és meglátod.


Nem vagyunk egyformák

Kilenc merőben különböző ember, különböző életútját fogjuk bemutatni sikereikkel, kudarcaikkal, elkövetett hibáikkal, mélypontjaikkal és csúcsélményeikkel együtt.

Mind a kilenc út megegyezik a következőkben:

ezek az emberek az álmaikat élik

kézzel fogható fejlődésen mennek keresztül évről évre

felelősséget vállalnak magukért és a közösségért

MITŐL LESZ EZ AZ EGÉSZ EGYEDÜLÁLLÓ?

 • Ez az első konferencia, ahol egy különleges nézőpontból - a férfiak szemüvegén keresztül nézünk a nők igényeire.
 • check
  Hatalmas közösségi élmény lesz.
 • check
  9 ismert előadó egy helyen – egy jegy áráért
 • Mind a kilenc előadó az Enneagram karakterrendszének egy-egy képviselője lesz majd, így lefedve az emberi személyiségtípusok teljes palettáját.
 • check
  Az itt szerzett felismerések sorsfordítóak lesznek az életedre nézve.

NŐKÉNT megtudhatod, a Te típusodat, a Te "zsáneredet" mi érinti meg,

 • hogyan gondolkodik a párkapcsolatról,
 • mire vágyik valójában,
 • rájöhetsz, melyik férfi karakter illik a te karakteredhez.

FÉRFIKÉNT jó tippeket kaphatsz ahhoz, hogyan szeresd a párod úgy, hogy azt ő is érezze.

Az egyik férfi nézőpontja biztosan hasonlít majd a tiédhez, ezért története, gondolatai az önmegismerésben is segítséget ad majd neked.


Mit gondol Szabó Péter a szervezőkről, Nagy Gabrielláról és Nagyernyei K. Gyuláról?

A mi kell a nőnek? konferencia
programja

Megnyitó: 9:00-9:20


Hajas László - 9:20-10:00

Többszörös díjnyertes mesterfodrász, a Hajas Fodrász Szalonok tulajdonosa, a VIK Középiskola fodrász képzésének szakmai vezetője.

TovábbMeglepetés előadó - 10:00-10:40


Szünet: 10:40-11:00


Itay Polivoda - 11:00-11:40

A Prisma Holding Zrt tulajdonosa es vezérigazgatója.

Itay, Izraelben született majd a Polytechnic University of New York egyetemen végezte tanulmányit, ahol mester fokozatú diplomát szerzett információ technológia és management szakon.

Az egyetem befejeztével, 2000-ben, Magyarországra költözött és belépve az üzleti életbe több száz lakást, üzlethelyiséget és irodát épített sikeres ingatlanfejlesztőként. Itay és felesége, Eszter számos céget alapítottak együtt különböző területeket felölelve a pénzügyi vállalkozástól kezdve, az ingatanfejlesztésen és tanácsadáson át a vagyonkezelésig. Itay majd 20 év üzleti területen szerzett tapasztalattal rendelkező találékony, kreatív és cél- orientált vezető, aki számára az üzleti élet és a lelki béke egyensúlyának megteremtése kiemelten fontos.

Itay és felesége két gyermeket nevel. Aktívan támogatnak egy alapítványt, amely hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekek tanulását, életét és egymás másságának elfogadását hivatott támogatni és elősegíteni.


Fenyő Iván - 11:40-12:20

A színjátszással Földessy Margit stúdiójában került először közelebbi kapcsolatba, majd ezt követően az Új Színház Stúdiójában tanult, illetve játszott. 2003-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Diplomamunkáját Anthony Hopkinsból írta. Tanulmányai elvégzése után a Budapesti Katona József Színházhozszerződött, jelenleg szabadúszó. Később inkább a filmes szakma felé fordult, és több játékfilmben is láthattuk már. 2005-ben Sam Mendes Oscar-díjas amerikai rendező háborús filmjében a Bőrnyakúakban, Pinko tengerészgyalogost alakította.


Ebédszünet: 12:20-13:20


Meglepetés előadó - 13:20-14:00


Szabó Győző - 14:00-14:40

A Képzőművészeti Főiskolán végzett, színészetet nem tanult. Vajdai Vilmos ajánlására került a Tilos az Á-ba "csaposnak", ahol közösen megalakították a Tilos az Á performance színházat, a Táp Színház elődjét. Első színházi szerepét Csányi Jánostól, a Bárka Színház igazgatójától kapta. 1993-tól az ország egyik legjobb társulata – Katona József Színház – foglalkoztatta, 1995-ben szerződtette. 2004-ben hasonló okokból, mint korábban Stohl András, távozott a színházból, de egyes szerepeit tovább játszhatta. A filmen első jelentős sikerét Herendi Gábor, Valami Amerika című alkotásában aratta.

Tovább


Szünet: 14:40-15:00


Harsányi Levente - 15:00-15:40

1996–97-ben az Aszfaltbetyár című műsort vezette a TV3-nál. Szintén a TV3-nál 1997-ben ő volt a műsorvezetője a Zenefon című műsornak. 1998-ban, a Rádió 1-ben debütált különleges, egyedi ötletekkel ellátott műsorával, a Telefonbetyárral (2001-ig). Közben kommunikáció szakon lediplomázott a BMI-ben. 2000-2002 között ő vezette a Luxor szerencsejáték műsort a Magyar Televíziónál. 2001-2003 között a Roxy Rádióban volt egy reggeli műsora. 2003-2004-ben ő volt a műsorvezetője a Dalnokok ligájának. 2003-2005 között reggeli műsort vezetett a Radio Deejay-ben. 2005-ben a Vásott kölykök című műsorban szerepelt. Gundel Takács Gábor és Dévényi Tibor mellett ő is műsorvezetője volt a Csináljuk a fesztivált című műsornak.

Tovább


Ganxsta Zolee - 15:40-16:20

rapper, dobos, előadóművész és színész

Zana Zoltán néven született Budapesten 1966. január 7-én Zana József színész és Kassai Ilona Kossuth-díjas színésznő gyermekeként. A középiskolát az angyalföldi Kilián György Gimnáziumban (ma: Németh László Gimnázium) végezte el. 1984–1987 között a Technoimpexnél dolgozott, majd munkanélküli lett.

Tovább


Szünet: 16:20-16:40


Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula
16:40 – 17:10

16 éve élünk boldog párkapcsolatban és három gyönyörű gyermek büszke szülei vagyunk. Abban a szerencsében van részünk, hogy együtt építhetjük közös vállalkozásunkat.

Több, mint egy évtizede foglalkozunk személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. E témakörben könyvet is írtunk Harmonikus Emberi Kapcsolatok címmel, ami eddig több, mint 3000 példányban fogyott el 2017. áprilisi megjelenése óta. 
Tréningeket tartunk nem csak Magyarországon, hanem Svájcban, Németországban, Angliában, Ausztriában, Szlovákiában és Székelyföldön is.

Tovább


Klein Dávid

Klein Dávid - 17:10-17:50

Klein Dávid 1975-ben született és 13 évesen ismerkedett meg a hegymászással. Egy évvel később alapfokú sziklamászó vizsgát tett. 1998-ig hazai hegymászó iskoláinkban, az Egyesült Államokban, a Magas Tátrában mászik, közben elvégezve a tátrai nyári és téli tanfolyamokat. Magashegyi expedíciós hegymászó karrierjét 1998-ban kezdte el. 1998-ban, 23 évesen a sikeres Első Magyar Hindukush expedíció vezetője. (7000 méterig jut). 2003-2016 között négy nyolcezer méter feletti csúcsot mászik meg, valamennyi csúcsot palack nélkül éri el. A Mount Everesten tett kísérletei során 2007-ben 8600, 2014-ben 8700 méterig jut oxigénpalack nélkül. Tagja a Megszállottak Klubjának.


 2db különleges BÓNUSZ a konferencia mellé!

Enneagram tréning

csoportos önismereti tréning


A konferencia egy sajátos nézőpontból közelíti meg a témát, de most nem kell választanod tréning és konferencia között, ha február 1-ig megveszed a jegyed, most kapsz egy jegyet egyik következő Enneagram tréningünkre is.


A tréning és a konferencia együtt biztosítja a tökéletes megértést, olyan tudással leszel gazdagabb, ami egész életedre ki fog hatni.


A tréning egyetlen délutánt vesz igénybe, 2*1,5 órás, közötte rövid szünettel. Több időpont között lehet választani, most elegendő jelölni, ha kéred a bónuszt, a többit leegyeztetjük később e-mailben.

10.990.- Ft helyett ajándék


Kapcsolatok klubkártya

2 éves tagsági kártya


A jegy mellé február 1-ig szintén adunk egy 2 éves KAPCSOLATOK tagsági kártyát. 


A kártya 2019. évi új közösségépítő újításunk, mert hisszük, hogy a támogató közösség megsokszorozza képzéseink sikerességét.


Klubtagjaink számára évente több alkalommal ingyenes rendezvényeket, tréningeket, klubtalálkozót szervezünk, saját szervezésben és más partnerekkel együttműködésben.


Ezen felül a klubkártya birtokosa minden egyéb részvételi díjas rendezvényünk, konferenciánk, kiadványunk díjából 20% kedvezményt kap.

16.000.- Ft helyett ajándék


MI KELL A NŐNEK?

Avagy mit adhat a Férfi?

A rendezvényig hátralevő idő

68
Nap
04
Óra
28
Perc
41
Mp

Egy téma, millió új nézőpont!
9 ismert előadó egyetlen tréningjegy áráért!

Tarts velünk egy sorsfordító egy napos utazáson a férfi-nő kapcsolatok világában!

STANDARD jegy

1 fő részére


Február 1-ig

14.990.- Ft


PÁROS jegy

2 fő részére


Február 1-ig

22.990.- Ft


VIP jegy

1 fő részére


 • soron kívüli beléptetés
 • ültetés az első sorokban
 • exkluzív ebéd
 • check
  egész napos bekészítés
 • check
  lehetőség közös fényképre néhány előadóval

Február 1-ig

49.990.- Ft


A Rendezvény időpontja és helyszíne
2019 március 24. 9:00 -18:00

Budapest, Lurdy Ház
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

100% PÉNZVISSZA GARANCIA

Ha a konferencia alatt egy kicsit is úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, a hallottakat egyáltalán nem tudod alkalmazni, akkor gyere oda hozzánk a helyszínen 14 óráig és csak szólj, minden gond és kérdezősködés nélkül visszafizetjük a teljes díjat neked.

A vásárlással nem kockáztatsz semmit!

Igyekezz, mert aktuális ajánlatunk ezekkel a fantasztikus bónuszokkal már csak 2019.02.01-ig érvényes. 

A bónuszokkal köszönjük meg neked azt, ha gyors és határozott döntéssel támogatsz minket, és így nem a jegyek értékesítésére, hanem sokkal inkább a minél jobb konferencia létrehozására koncentrálhatjuk figyelmünket és energiáinkat. Köszönjük, ha most azonnal döntesz, a határidő lejárta után sajnos már nem tudjuk biztosítani neked a 26.990 Ft értékű bónuszokat, melyek önmagukban is képesek eljuttatni téged a megértés egy olyan szintjére, ami megváltoztatja életed. 

Regisztráció

A jegyvásárláshoz töltsd ki az űrlapot. A fizetési módoknál választhatsz az átutalás, kártyás fizetés közül. Fizetést követően küldjük neked a rendezvényhez kapcsolódó információkat és az azonnali bónuszokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Figyelem! Ha nem adod le a megrendelésedet most, lehet, hogy holnap már lemaradsz. Rohamosan fogynak a helyek, több széket pedig egyszerűen nem tudunk a rendezvényterembe tenni, mindössze 1.100 helyünk van.

Ne feledd, ha megrendeled a jegyed a „Mi kell a Nőnek” konferenciánkra, egészen új megközelítésből tapasztalhatod meg, milyen erő van a mélyen nyugvó érzelmi rögzülésekben, mi az a belső mozgatóerő, amely képes valakit magyarázat nélkül hozzád vonzani, míg másokkal állandó konfliktusban létezni. A felismeréssel képes leszel ezt saját javadra fordítani, ami egyenes utat nyit egy boldogabb, harmonikusabb párkapcsolathoz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan lehet fizetni?

Biztonságos a bankk​ártyás fizetés?

A helyszínen is tudok majd jegyet venni?

Egyéni jegyet vettem, de hoznám a páromat is, tudok neki kedvezményes jegyet venni?

Készül felvétel a konferenciáról?

Nem jó az időpont. Lesz máskor is ez a konferencia?

@ 2018 Emberi kapcsolatok - Minden jog fenntartva

Watch Dragon ball super

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás